Welkom in Helmond!

Welkom in - Helmond!

Helmond kent een verrassend aanbod aan winkels. Naast de bekende winkelketens, zorgen juist de vele ambachtelijke winkels en zelfstandige ondernemers ervoor dat persoonlijke aandacht en Brabantse gezelligheid altijd centraal staan.

Het coronavirus raakt ons allemaal. De horecagelegenheden moesten noodgedwongen de deuren sluiten maar zijn gelukkig vanaf 1 juni weer geopend. De winkels zijn weer volgens reguliere openingstijden geopend. De ondernemers nemen alle, door de Rijksoverheid oplegde, veiligheidsmaatregelen in acht om zo de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers te kunnen borgen.

Vermijdt u liever de drukte of bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan uw favoriete winkel of restaurant? Dan hebben wij voor u: De online bestelservice! Om u te ontzorgen en het aanbod blijvend aan te kunnen bieden kunt u hieronder bij deelnemende horecagelegenheden en winkeliers online bestellen. U kunt gebruik maken van de afhaal- & bezorgservice die u geboden wordt. Veilig maar vertrouwd online bestellen bij uw favoriete winkel of restaurant!